Hovedtrener Frode Strømsvik takker for seg

Etter nesten 7 år som hovedtrener for damelaget i Byåsen KF har Frode bedt om å bli løst fra sin kontrakt med umiddelbar virkning.

 

Med tungt hjerte må vi i dag dessverre meddele dere at Frode har tatt beslutningen om å ikke være med oss videre som trener. Frode har vært med oss i klubben i godt over seks år nå. I løpet av disse årene har vi sammen fått til utrolig mye bra. Det har vært fantastiske år og både klubben og spillerne har utrolig mye å takke Frode for.

Frode har vært en enorm ressurs for alle oss i klubben og samtidig vært en svært viktig bidragsyter for å løfte nivået på kvinnefotballen i regionen. Vi har funnet en løsning internt i trenerteamet i klubben for sesongen videre, og har jobbet og jobber videre for å finne en god erstatter til neste sesong. Frode, øvrige trenere og spillere har lagt et meget godt grunnlag for høstsesongen. Klubben står nå sammen for å fortsette videre den positive utviklingen av Byåsen Kvinnefotball. Takk til Frode! - Styret


Frode kommer med følgende uttalelse:

"Etter mange og lande runder med meg selv, har jeg kommet frem til at jeg ikke har det overskuddet som skal til for å tilføre gruppa den energien og dedikasjonen den fortjener. Det skyldes hovedsakelig kombinasjonen med min egentlige jobb, som også betyr svært mye for meg. Jeg er umåtelig takknemlig for årene i BFK, og har vært privilegert som har fått være med på denne ferden med fantastiske spillere og flotte ledere."

 

 
 
 
 
 
Gråkallen
Mekonomen
Nor-Contact
Adidas
Heimdal Bolig
3T Treningssenter
Coop Extra Ugla
TrndelagKraft