Nye trenere på plass i Byåsen kvinnefotball for 2018 sesongen

Vi har gleden av å informere om at vi har ansatt ny hovedtrener  - dette er Ole Jørgen Skjervø.

 

Ole Jørgen skal ha hovedansvar for det sportslige opplegget for hele Byåsen kvinnefotball, og være treneransvarlig for senior og kamparena 1 divisjon.
Ole Jørgen er 36 år, opprinnelig Byåsengutt og har spilt fotball for Byåsen i ungdomsårene samt vært assistent trener i Byåsen Toppfotball.
Han har også vært i Nidelv og Rosenborg, men sist som assistent trener i Toppserien for Ørn, så han har god erfaring med seg.

Tonje Myhre Tøften er også kommet inn som ny trener. Tøften skal ha hovedansvar for rekruttgruppen i Byåsen kvinnefotball, og ha tett samarbeid med jentefotballen i Byåsen breddefotball. Tonje er en ung lovende trener på 20 år som har sin opprinnelse fra Ranheim hvor hun også har spilt fotball i barne- og ungdomsårene. Hun har også spilt for Ørn rekrutt og Nidelv i 2 divisjon. Som trener har hun de siste årene hatt ansvar for flere jentegrupper i Ranheim, og vi er stolte i Byåsen kvinnefotball over å fortsette å rekruttere kvinnelige trenere til klubben. I Byåsen Kvinnefotball vil Tonje få muligheter til å utvikle seg som trener på flere plan og nivå.

Byåsen kvinnefotball ønsker begge trenere velkommen til klubben og lykke til med å utvikle en sterkt og ambisiøs jentegruppe som har fokus både på bredde og topp.

Gråkallen
Mekonomen
Nor-Contact
Adidas
Heimdal Bolig
3T Treningssenter
Coop Extra Ugla
TrndelagKraft